За нас

„Анабел Трейдинг“ ООД е със седалище и адрес на управление в  гр. Русе, където е разположена и неговата производствена база. Основният предмет на дейност на Дружеството  е извършване на собствена производствена дейност на хранителни стоки.

Дружеството управлява Работилница за производство на чипс и разфасоване и етикиране на суровина за чипс съгласно Удостоверение за регистрация №101/199 от 13.03.2020 г., издадено от Областна дирекция по безопасност на храните – гр. Русе.

Продуктите, които създаваме и реализираме на българския пазар, са една интересна и уникална алтернатива на конвенционалния чипс – натурални продукти, събуждащи сетивата за неповторимия вкус на свежите броколи, съдържащи в себе си хармоничното съчетание на съвкупност от витамини, минерали, фибри, достойни за ценителите на веган/вегетарианските и безглутенови здравословни храни.

На следващо място се реализира и консултантско подпомагане в различни сфери на правото, икономиката и управлението на бизнеса, в т.ч. предоставяне на становища, кандидатстване, управление и изпълнение на проекти, изготвяне на разнообразни видове документации, представителство и осъществяване на комуникации с различни институции.

Имайки зад гърба си един изпълнен с динамичност, компетентност, натрупана богата практика,  мотивираност и отговорност добре обучен екип, Дружеството безспирно продължава да се развива, следвайки неуморно своята мисия, а именно да предлага все по-добри и качествени продукти и услуги на своите клиенти, оставяйки след себе си една дълбока следа на професионализъм и чувство на доверие и гонейки устремено своите цели, изразяващи във все по-високи  и ползотворни резултати, както за неговия екип, така и за хората, за които работи.


Инсталирайте нашето приложение

Инструкции:
  • Ако не сте отворили тази страница в мобилното си устройство, сканирайте QR кода или отворете ръчно през браузъра на мобилното устройство
  • Използвайте бутона „инсталирай“
  • Следвайте инструкциите за инсталиране

* приложението може да се инсталира на мобилни устройства с операционна система android или десктоп браузър chrome